home
introductie
schilderwerken
fotowerken
luisterwerken
boeken
CV
 
overige activiteiten:
aardpeer-projecten
 
contact
 
 
 
 
 
 
 
ART WORKS
Hanneke van Gent
visual and mental art
 

LUISTERWERKEN

Voor mensen die hun leven willen vormgeven met meer moed, liefde, verbeelding en creatiekracht.
We zijn immers allen stervelingen; en je hoeft niet oud te worden om te beseffen wanneer levenskwaliteit voor jou in het geding is.

 

Ik luister en verdiep me, dus stel ik je ook vragen.

Ik faciliteer ruimte en structuur je leven trouw aan jezelf kleur te geven.

Ik kan je mindset een positieve boost geven en je geestelijk sterker maken. De manier van denken heeft namelijk invloed op hoe je je voelt en wat je doet.

Ik reik je tools aan verstorende verhalen te parkeren.

 

Ik werk voornamelijk in Amsterdam. Afhankelijk van de situatie en persoon kan mijn begeleiding zowel binnen- als buiten plaatsvinden. Van wandel- tot teken- en schildersessies. Je krijgt na elk gesprek een opdracht mee. Met een enkel gesprek tot een coachtraject 6 tot 8 meetings van 1,5 uur, waarmee een meetbaar resultaat bereikt wordt.

Mijn uurtarief is €60,00 incl. 21% btw. Voor eenmalige sessie overleg ik een factuur met directe overmaking. Voor een coachtraject van 6 tot 8 meetings van max. 1 1/2 uur doe ik dat ook, maar kan het ook in delen betaald worden. Het is belangrijk te weten of het klikt en of ik iets voor je kan betekenen. Tarief kennismaking: €40,00.

Bel gerust voor een afspraak op 06 57379340 en laat je bericht achter op mijn voicemail; dan bel ik je snel terug.

 

Iets over mezelf:

Als veelzijdig kunstenaar, geestelijk raadsvrouw, stervensbegeleider, mental coach, producent en kok hou ik me op veel levensterreinen bezig waar kwaliteit in het geding is. Als autonoom kunstenaar kan ik hiermee mijn eigen werk financieren. Op projectbasis heb ik hierdoor veel werkervaring opgedaan; feitelijk ben ik een bouwer, een ontwikkelaar. Filosofisch en holistisch, praktisch, inventief en creatief gericht.

Ik ben HBO geschoold, divers gediplomeerd en gecertificeerd en heb ook heel praktisch geproduceerd (theater en evenementen), als zelfstandig kok werkzaam geweest en heb ik tien jaar in de intensieve terminale thuiszorg op MBO-niveau als Verzorgende-IG verpleegtechnische handelingen geboden. Als kwartiermaker ontwikkelde ik vorig jaar voor huurders en kopers in mijn leefomgeving een energie-coöperatie. Werken met hoog- en/of laaggeschoolden maakt niet uit; het gaat erom welke inzet je wilt plegen!

Als ervaringsdeskundige heb ik door tegenslagen en studie meer inzicht gekregen en ben ik een stuk lichter én gelukkiger dan ik ooit was. Door middel van diverse studies en werkervaringen kan ik een goede kwaliteit van begeleiding waarborgen.